Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fauna Marin

Fauna Marin

Leírás

 
A Fauna Marin GmbH feladatul tűzte ki az érzékeny trópusi tengeri állatok tartását és tenyésztését, valamint az akvárium ideális technológiájának és a fenntartható tartáshoz szükséges gyakorlati segédanyagok előállítását.
 
Vízelemző laboratóriumunkkal, a Fauna Marin tengervízkutató laboratóriummal az ambiciózus akvaristának egy újabb eszközt biztosítunk a tengervíz-akvárium életkörülményeinek optimalizálására.
 
A tengeri természet esztétikája és tökéletessége ihlette és a hosszú személyes tapasztalatok alapján a Fauna Marin GmbH csúcstermékeket fejleszt ki a tengeri akváriumok számára, és számos területen vezető szerepet játszik a minőség és a teljesítmény terén.
Kiváló minőségű termékeinket világszerte sikeres akvaristák használják.
 
Engedje meg, hogy meggyőződjön termékeink minőségéről, valamint egyéni és személyes szolgáltatásainkról.
 
Félismeretek alapján nem kínálhat jó szolgáltatást. Különösen nem összetett tengeri akváriumokban. Évek óta nem csak az akvaristák és tartóik igényeit ismerjük, hanem egyik vagy másik trükköt is. A modern laboratóriumi létesítményekkel, a hasznos technológiával és a jó akarattal önmagában még korántsem vagy jó akvarista. Szükség van ipari tapasztalatra, a vonatkozó vízparaméterek ismeretére, akváriumi tapasztalatokra és empátiára.
Fauna Marin mindezek mellett áll.