Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Viburnum opulus 'Compactum' - Kányabangita

Halkaland
2.413 Ft
Menny.:db
Egységár: 2.413,00 Ft/db
Cikkszám: m1031
Nem értékelt
Minimum szállítási díj: 1.910 Ft
2.413 Ft
Menny.:db

Leírás

Viburnum opulus 'Compactum' - Kányabangita
Az alábbiakban megtalálhatók a növény főbb jellemzői:
Télállósági Zóna: 3-8 télállósági zóna között ideális, tehát hidegebb éghajlati viszonyok között is jól prosperál.
Virágzás Ideje: A törpe labdarózsa tavasszal virágzik, általában május és június között. A virágok jellegzetes gömb alakúak és fehérek.
Virág Színe: Fehér, dekoratív virágzata miatt vonzó elemként szolgál a kertben.
Érettségi Magasság: Általában 1-2 méter magasra nő, így ideális választás lehet alacsonyabb területeken vagy kisebb kertekben.
Szélesség: Terjedelmes növekedése miatt körülbelül 1,5-2 méter széles teret fog elfoglalni.
Napfény Expozíció: A törpe labdarózsa részleges árnyékot vagy teljes napfényt kedvel, így változatos környezetben is jól érzi magát.
Ápolás és Metszés: A növény könnyen kezelhető, és rendszeres metszéssel formáját könnyen karbantarthatjuk. Az elhalványodott vagy sérült ágak eltávolítása mellett érdemes a tavaszi metszést fontolóra venni a megfelelő formájának megtartása érdekében.
Talaj: A törpe labdarózsa jól alkalmazkodik a különböző talajokhoz, de a jó vízelvezetésű és tápanyagban gazdag talajokat részesíti előnyben.
Öntözés: Mérsékelt vízigényű, és rendszeres öntözés mellett egészségesen és látványosan fejlődik. Különösen az ültetést követő időszakban fontos a megfelelő öntözés biztosítása.
Betegségek és Kártevők: A törpe labdarózsa általában ellenálló a betegségekkel és kártevőkkel szemben, azonban figyelni kell a levéltetvek és pajzstetvek esetleges előfordulására.
A törpe labdarózsa ideális választás lehet kisebb kertekbe vagy alacsonyabb területekre, hozzájárulva a kert természetes szépségéhez.
2 l es cserépben, 20/40cm magas.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek