Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
2.667 Ft
Menny.:db

Juniperus horizontalis 'Blue Carpet' -

Ár:
2.667 Ft
Menny.:db
Gyártó: Halkaland
Egységár: 2.667,00 Ft/db
Cikkszám: m43
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Minimum szállítási díj: 1.910 Ft

Leírás

Juniperus horizontalis 'Blue Carpet' -
A „Blue Rug Juniper” a legjobb választás ott, ahol egész évben gazdag színezésre van szükség, szívóssággal és gyors, könnyű növekedéssel kombinálva. Hamarosan széles, örökzöld lombszőnyeggé válik, mindössze néhány hüvelyk magas, de 6-10 láb átmérőjű. Évente 7-12 hüvelyknyire nő, hamarosan széles területeket fed le, vagy lépcsőzetes lejtőkön vagy falakon. Ez a könnyen kezelhető növény a legmelegebb, legnaposabb helyeken virágzik, és már megtelepedés után jól tűri a szárazságot. Homokos talajban, kavicsban, kövekben is jól terem, sziklák közé, burkolt területek, betonszegélyek mellé ültethető. Megakadályozza a talajeróziót a lejtőkön, és jól növekszik magasan, valamint közvetlenül az óceán mellett. Mínusz 40-ig is szívós, de a 9-es zónában is megnövekszik. Tehát ne aggódjon, hogy ez a növény növekedni fog-e a környéken vagy sem – biztosan fog.

Feltűnő ezüst-kék alacsony szőnyeges növény
Szuperálló mínusz 40-ig
Hő- és szárazságtűrő, még szegényes és homokos talajban is
Gyorsan növekszik, hogy gyorsan lefedjen nagy területeket
Szarvasok nem eszik, és sóálló is
A Blue Rug Junipert ültessük napos helyre, jó vízelvezetésű talajba. Nem növekszik jól árnyékban vagy állandóan nedves talajban. Nem igényel téli védelmet, és a sót is jól bírja. A szarvas hagyja békén, és nincsenek jelentős kártevői vagy betegségei. Ültesse csoportosan, hogy nagy területeket fedjen le, vagy használhatja az utak és autóbeállók széleinek, falak és élek puhítására. Bárhol termeszti is, imádni fogja ennek a nagyon népszerű növénynek a megbízható, gazdag színezését és növekedési szokásait.
2 l es cserépben.20/40 cm magas.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Üdvözöljük Akvarisztikai, Terrarisztikai, Kerti tavi, valamint Kutya, Macska, Rágcsáló és Madár felszerelés és eledel webáruházunkban!

Webshopunkban mindent megtalál amire szüksége lehet akváriuma és kerti tava felszereléséhez, beüzemeléséhez és folyamatos karban tartásához.

Vegye meg egy helyen kedvencei felszerelését, játékait és eledelét is!

Pécelen belül INGYENES kiszállítást vállalunk minden rendelésre!

Ha nem találod azt a méretű, formájú, színű, márkájú terméket amit szeretnél, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és mi megpróbáljuk beszerezni azt a számodra.

Válogasson termékeink közül: 

Édesvízi akvarisztika:

Terrarisztika:

  • Dekorációk, kilépők
  • Terráriumok, akvaterráriumok, aljzatok
  • Etetők, Itatók, Eledelek
  • Vitaminok, vízkezelés
  • Terrárium- Fűtés, Világítás, Szűrés, Párásítás
  • Terrárium hőmérők és páramérők

Kerti tó:

  • Haltápok,
  • Kerti tó szűrés,
  • Kerti tó levegőztetés,
  • Tó világítás,
  • Tókezelés, talajok,
  • Mocsári és tavi növények

Kutya és macska:

Rágcsáló:

Madár:

Amennyiben valamilyen ön által keresett terméket nem talál, vagy kérdése van a választott termékkel kapcsolatban keressen bátran elérhetőségeink bármelyikén.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és kövesse facebook oldalunkat, nehogy lemaradjon folyamatosan megújuló kínálatunkról és Akcióinkról!