Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
4.535 Ft
Menny.:db

Aqua Bactifit 20x2 gr.

Ár:
4.535 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 288-tak6
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Minimum szállítási díj: 1.910 Ft

Leírás

AQUA BACTIFIT - BAKTÉRIUMFLÓRA INDÍTÓ ADALÉK
A tóvíz feltöltéskor vagy utántöltéskor a csapvíz biológiailag "steril" tehát hiányzik belőle az a baktérium flóra, ami a biológiai egyensúly kialakulását biztosítaná. Ez a szer tartalmazza a hiányzó baktérium flórát, s ez által meggyorsítja a biológiai egyensúly beállását. Lehetőleg + 10 C fok felett, vízcserénél vagy nagyobb esőzések után tegyük a vízszűrőbe. Adagolás: 20db 2g-os zacskó, amely egyenként 250 liter vízhez ajánlott.

Aqua Bactifit

Ahhoz, hogy a kerti tóban egy egészséges hal-és növényfejlődést biztosíthassunk, meg kell felelni egy természetes környezetbiológiai rendszer különböző funkcióinak. Természetes vizekben a mikroorganizmusok biológiai takarítókként dolgoznak Ezek málladékkal és halürülékkel táplálkoznak, és ezenkívül a mérgező anyagcseretermékeket, mint pl. a karbamid, ammónium, ammónia és nitrit, növényi tápanyagokká alakítják át, amelyek nélkülözhetetlenek az egészséges növényfejlődés számára.

Az organikus, ürülékből, elhalt növényrészekből, táplálékmaradékból stb. álló nitrogénvegyületek lebomlása többlépcsős:

Az organikus hulladékokból ammónia és ammónium keletkezik. Az ammóniumot nitrogén-műtrágyázásként a vízinövények fogják fel. Az ammónia nagyon mérgező a halak számára Az ammónia es ammónium átalakulása pH érték függő. Alacsony pH értékek esetén ammónium keletkezik, magas pH-értékeknél pedig ammónia.
Ammóniából/ammóniumból a halak számára mérgező nitrit keletkezik.
A nitrit nitráttá alakul át. A nitrát csak nagyon magas koncentráció esetén mérgező, és ezt a vízinövényei táplálékkent felveszik
A lebomlás egyes szakaszait baktériumok viszik véghez, amelyek a tóvízben és a fold fenekén más mikroorganizmusokkal nagyon komplex életegységet képeznek, s melyek funkciói a víz minősége és egy stabil biológiai egyensúly számára döntő fontosságú. Az Aqua Bactifit több mint 500 különböző baktériumtörzsét tartalmaz, és az ön kerti tava és a szűrőberendezés teljesítő képes baktériumkultúrájának gyors fejlődéséről és megtartásáról gondoskodik. Kedvez a nitrogén leépülésének, és méregteleníti a káros bomlástermékeket, az ammóniát és a nitritet.

Ismertetőjegyek:

több mint 500 különböző baktériumtörzsét tartalmaz
tisztán biológiai, nem jelent kémiai megterhelést a halak és a környezet számára
növény és madárbarát
azonnali hatás
Használat a tó esetében

Minden 250 liter tóvízhez adja hozza egy levélke Aqua Bactifit tartalmát, egyenesen a kerti tóba öntve. Ha az ön kerti tavának a vize nem osztható 250 literrel, akkor vegye az azután következő nagyobb adagolást (pl. 1 levélke 200 liter tóvízhez vagy 2 levélke 400 liter tóvízhez). Adagoljon Aqua Bactifit-et a tóvízhez 14 napos időközönként

Használat a tószúró esetében:

Adagoljon szűrőindítóként az új berendezésekhez, tisztítás után és tavasszal egy vagy több levélke Aqua Bactifit- et egyenesen a tószűrűbe

Kiszerelés:

20 levélke, 5000 liter tóvízhez

Gyermekektől elzárva tartandó. Eredeti csomagolásában tárolni .

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Cikkszám: 288-a18
Gyártó: JBL
8.090 Ft

Üdvözöljük Akvarisztikai, Terrarisztikai, Kerti tavi, valamint Kutya, Macska, Rágcsáló és Madár felszerelés és eledel webáruházunkban!

Webshopunkban mindent megtalál amire szüksége lehet akváriuma és kerti tava felszereléséhez, beüzemeléséhez és folyamatos karban tartásához.

Vegye meg egy helyen kedvencei felszerelését, játékait és eledelét is!

Pécelen belül INGYENES kiszállítást vállalunk minden rendelésre!

Ha nem találod azt a méretű, formájú, színű, márkájú terméket amit szeretnél, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és mi megpróbáljuk beszerezni azt a számodra.

Válogasson termékeink közül: 

Édesvízi akvarisztika:

Terrarisztika:

 • Dekorációk, kilépők
 • Terráriumok, akvaterráriumok, aljzatok
 • Etetők, Itatók, Eledelek
 • Vitaminok, vízkezelés
 • Terrárium- Fűtés, Világítás, Szűrés, Párásítás
 • Terrárium hőmérők és páramérők

Kerti tó:

 • Haltápok,
 • Kerti tó szűrés,
 • Kerti tó levegőztetés,
 • Tó világítás,
 • Tókezelés, talajok,
 • Mocsári és tavi növények

Kutya és macska:

Rágcsáló:

Madár:

Amennyiben valamilyen ön által keresett terméket nem talál, vagy kérdése van a választott termékkel kapcsolatban keressen bátran elérhetőségeink bármelyikén.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és kövesse facebook oldalunkat, nehogy lemaradjon folyamatosan megújuló kínálatunkról és Akcióinkról!